CERN-B90-Nou edifici per a la direcció General del CERN

Links: http://home.cern/about
Localització: Actual àrea B510,davant del edifici principal. Campus Meyrin, Ginebra, Suiza.
Any: 2017- Projecte Básic.
Superfície: 10.508 m²
Pressupost: estimat:30.000.000 €
Col·laboradors:  Marta Puig , Arquitecta.

Descripció: APD - (avant projet Detaille). Edifici de Planta Baixa i Quatre plantes pis, dissenyat per a l'establiment de la Direcció General i les seves àrees annexes. A la planta Baixa s'ubica el vestíbul d'accés principal i el departament de Producció Audiovisual, que inclou un estudi de Televisió. A partir de la Planta Primera es crea un atri central cobert amb un gran lluernari superior, al voltant del qual s'organitzen les àrees de treball en oficina oberta. Les àrees d'oficines modulars, tancades mitjançant mampares vidriades, es distribueixen al llarg de les façanes. A la planta superior s'ubica la Sala del Comitè, per a 150 persones assegudes, així com la seva infraestructura tècnica de control i servei de traducció, amb un gran foyer annex. L'atri central permet la ventilació natural, controlada mitjançant BMS. A la coberta se situen panells solars i tèrmics i àrees enjardinades. L'edifici ha estat dissenyat amb alta eficiència energètica, per a la seva certificació Minergie.®